Wie zijn wij

Missie

Boellie is mijn eigen hond en hij is mijn beste vriend. Hij is een echt vagebondje. Hij kijkt de gehaktballen van je bord af en is super blij als hij een nieuwe halsband krijgt. Dit willen Boellie en ik voor elke hond. Daarom zijn wij dit online platform gestart, het online marktplein voor hondenaccessoires. Het doel is om èèn plek te creëren waar iedereen, voor elk budget, leuke dingen kan kopen of verkopen voor honden en hondenliefhebbers.

Dus heb jij een Verkoop kanaal nodig? Nieuwe hondenspullen te koop? Gebruikte hondenspullen te koop? Zelfgemaakte hondenspullen te koop? Plaats gratis een advertentie op Boellie.nl of via onze app - Maak andere honden blij en verdien wat bij. Gebruikers helpen Boellie om andere honden te helpen. Boellie helpt de gebruikers om hondenspullen te verkopen of leuke hondenspullen te kopen. Je bent zelf in control over de verzend- en betaalmethode.

Hoe helpen gebruikers Boellie om andere honden te helpen? Dit jaar steunen wij Dierenvoedselbank Pet Support. Help ons door ons te volgen op social media, onze posts te liken en te delen. Door advertenties te plaatsen en anderen daarover te vertellen. Hoe groter het bereik, hoe meer wij kunnen doen. Daarnaast kan je jouw advertentie promoten door het te laten Kwispelen of Een pootje geven. Hiermee licht je jouw advertentie uit en de kosten worden gedoneerd aan het goede doel.

Wil jij meer doen? Kijk op Dierenvoedselbank.nl om te kijken wat jij zou kunnen doen.

Voor vragen: info@boellie.nl

Veel plezier!

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Accepteren".